O NAS

Smo mlada ekipa z več letnimi izkušnjami o kolesarstvu iz prodaje do servisa najbolj zahtevnih delov pri kolesih.

Kakovost in zadovoljstvo

Trudimo se ugoditi vsem željam strank, tako glede prodaje kot servisa vseh vrst koles. Vedno smo pripravljeni pomagati in svetovati ter najti najboljso resitev za nase stranke. Zavedamo se da stranke zelijo dobiti cim vec za cim manj denarja a izkusnje pravijo drugace in stojimo za tem da najcenejse ni najboljse.

Verjamemo da je kakovost in zadovoljstvo nasih strank na prvem mestu kar pa tudi ponujamo in zagotavljamo.

“Samo pohvale!!! Pripeljal sem jim novo kolo, staro 3 dni, ki sem ga kupil nekje drugje na Gorenjskem za več tisočakov, na katerem ni več delala ročica za nastavitev višine sedeža. Kljub soboti in zaključku uradnega delovnega časa, mi je prijazni serviser popravil šlamparijo njihovih konkurentov, nastavil menjalnik ki v tri najnižje prestave sploh ni prestavljal (za povrhu mi je padla dol veriga), privil balanco ki je imela ‘luft’, razdrl kolo in vstavil nov bovden v katerega je bilo mogoče namestiti novo zajlo in tako naprej… v glavnem: popravil je celotno šlamparijo konkurenčne trgovine za drobiž in šel prek vseh pričakovanj prijaznosti, ustrežljivosti in pripravljenosti pomagati. 1A – priporočam!”

– Janez Lukan

“Fantje so super, odlično svetovanje in dober servis.”

– Rijad Gorinjac

EKIPA

Smo ekipa od prvega do zadnjega ki se ukvarja z raznimi sporti v prvi vrsti seveda z kolesarstvom od Raziskovanja novih poti do adrenalinskih spustov ter odkrivanja kaj vse nove tehnologije koles omogocajo.